page_banner

produk

Spirulina Tablet 500mg

Pedaran pondok:

Spirulina mangrupikeun mikroalga biru-héjo, tumuh dina cai seger sareng uyah, anu ogé mangrupikeun salah sahiji bentuk kahirupan anu paling kolot di Bumi. Spirulina mangrupikeun ganggang biru-héjo anu alami seueur ngandung gizi, sareng sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenic (GLA) sareng protein. Kusabab spirulina ngandung nilai gizi anu seueur sareng manpaat kaséhatan, éta dianggap salaku superfood anu paling bergizi di dunya.


Detil Produk

Tanda Produk

[SPIRULINA ORGANIK TI HAINAN]:King Dnarmsa ngagaduhan 1.000.000 m2 situs pabrikan kalayan langkung ti 500 kolam pembibitan mikroalga di Pulo Hainan, sareng fasilitas produksi disahkeun ku HACCP, ISO 22000, BRC. Duanana spirulina King Dnarmsa sareng chlorella disahkeun ku USDA National Organic Program (NOP), Naturland, Sértipikat Halal Koser.

[SPESI SPIRULINA BERKUALITAS TINGGI]:Kakayaan Spirulina dina béta-karoten sareng asam lemak ésénsial GLA, beusi, vitamin B-kompléks, vitamin D, E sareng C, sareng kalium, selenium, mangan, tambaga, kromium, magnesium, fosfor sareng seng. Spirulina nyayogikeun énergi awak.

Spirulina euyeub ku protéin anu ngandung sadaya asam amino ésénsial. Éta ngandung konsentrasi protéin pangluhurna pikeun pepelakan, ramuan atanapi sato naon waé dina unggal dasar gm. Éta ngandung 70% kompleks Vitamin B12, sareng 18 jinis Asam Amino Penting sareng antioksidan. Naekeun énergi sadidinten anjeun kalayan sadaya vitamin sumber alami!

[Kasucian- Teu aya tapi Spirulina]:Bahan-bahan pangsaéna anu dibudidayakan dina cai murni, daérah anu teu tercemar sareng sinar matahari anu cerah di Pulo Hainan. Spululina King Dnarmsa henteu aya GMO, teu aya beungkeutan, teu aya warna ponggawa, teu aya panyawat buatan, sareng teu aya bahan pengawet anu ditambihan, ngan ukur bahan nutrisi spirulina murni. Ogé, 100% vegan ramah.

[Alam Alkalizing Superfood]:Lembaga panilitian ganggang King Dnarmsa, salaku salah sahiji ti saeutik lembaga panilitian ganggang di nagara éta, henteu ngan ukur méréskeun seueur masalah téknis dina pembibitan, produk anyar sareng pamekaran prosés, tapi ogé aktip ngalaksanakeun kerjasama sareng tukeur asing. Éta parantos ngalaksanakeun kerjasama sareng universitas terkenal di negeri sareng lembaga panilitian sareng kéngingkeun sajumlah produk sareng patén-patén énggal sareng hasil intelektual sanés.

Panjelasan Produk

Naon Spirulina?

Spirulina mangrupikeun mikroalga biru-héjo, tumuh dina cai seger sareng uyah, anu ogé mangrupikeun salah sahiji bentuk kahirupan anu paling kolot di Bumi. Spirulina mangrupikeun ganggang biru-héjo anu alami seueur ngandung gizi, sareng sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenic (GLA) sareng protein. Kusabab spirulina ngandung nilai gizi anu seueur sareng manpaat kaséhatan, éta dianggap salaku superfood anu paling bergizi di dunya.

Éta tumuh dina cai sareng pH anu luhur (basa) sareng saatos dipanén, anjeun tiasa mésér spirulina dina bentuk tablet, serpihan, bubuk sareng cairan. Sareng ayeuna umumna disebat "superfoods" ayeuna.

Spirulina– Kadaharan Anu Lengkep

Khususna, spirulina dikemas ku sadaya nutrisi penting ieu anu tiasa ngadukung kasihatan anjeun.

Béta-karoten- Spirulina gaduh 10 kali béta-karoten wortel, anu tiasa janten antioksidan.

Protéin lengkep– Spirulina antara 65 sareng 75% protéin sareng ngandung salapan asam amino ésénsial.

Asam Gajih Penting - Gamma linolenic acid (GLA), salah sahiji asam lemak ésénsial paling langka, aya dina spirulina.

Vitamin - B vitamin, vitamin C sareng E sadayana aya dina spirulina.

Mineral– Spirulina mangrupikeun sumber potasium anu euyeub, ogé kalsium, kromium, tambaga, beusi sareng magnésium.

Phytonutrients– Spirulina ngagaduhan nutrisi dumasar pepelakan anu kalebet klorofil, polisakarida, sulfolipid, sareng glikolipid.

Phycocyanin– Ekstrak spirulina unik, anu dipikaterang pikeun ngadukung réspon peradangan anu séhat sareng seueur pangaruh antioksidan.

Pikeun pangropéa sadidinten, standar dosis harian spirulina nyaéta 1-3 gram sareng bakal nunjukkeun pangaruhna.

Chlorella vs Spirulina: Bédana

Naon bédana antara aranjeunna sareng mana ti dua superfood ieu anu paling nguntungkeun aranjeunna?

Chlorella mangrupikeun alga cai tawar unisélular héjo anu beunghar ku protéin, vitamin (kalebet vitamin B12), mineral (khususna zat beusi), amino sareng asam nukléat. Ganggang klorida ngagungkeun eusi klorofil tinggi anu ngabantosan ngabersihan getih sareng jaringan urang, janten khususna mangpaat pikeun detoksifikasi. Ogé, Chlorella ngandung Faktor Tumuwuh khusus anu tiasa ngabantosan ngalereskeun karusakan dina jaringan saraf.

Spirulina mangrupikeun ganggang cai tawar unisél biru-héjo dibungkus ku protéin, vitamin (kalebet vitamin A, B1, B2, B6 sareng K), mineral penting (kalebet zat beusi, kalsium sareng magnesium), mineral tilas, asam lemak ésénsial, asam nukléat (duanana RNA sareng DNA), polisakarida sareng antioksidan. Utamana Spirulina mangrupikeun sumber langkung saé tina GLA (asam gamma-linoleic), gajih 'saé' anu penting pikeun fungsi otak sareng jantung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami