page_banner

produk

  • Raw material-Animal feed grade Spirulina Powder Rich in Antioxidant, Minerals, Fatty Acids, Fiber and Protein, No Irradiated, No Contaminated, No GMOs

    Bahan baku-Bahan pakan ternak Kelas Spirulina Bubuk Beunghar Antioksidan, Mineral, Asam Lemak, Serat sareng Protéin, Henteu Diiradiasi, Henteu Kontaminasi, Henteu aya GMO

    Spirulina mangrupikeun jenis tutuwuhan handap, kagolong kana cyanophyta, rivulariaceae. Aranjeunna sareng baktéri, intrasélular teu aya inti nyata, nyarios deui baktéri biru kitu. Struktur sél ganggang héjo biru asli, sareng saderhana pisan, éta bumi nembongan organisme fotosintétik pangpayunna, di planét ieu dibentuk dina 3,5 milyar. Éta naék dina cai, dina mikroskop bentukna pikeun spiral filamén, tah namina.
  • Raw material – Certified Organic Chlorella Powder

    Bahan baku - bubuk organik klorida Certified

    Produk ieu zamrud, ngagaduhan bau ciri ganggang, ngandung protéin tinggi, gajih rendah, gula rendah, jumlah panas anu handap, sareng kaunggulan vitamin euyeub, eusi unsur mineral. Chlorella beunghar ku faktor pertumbuhan klorofil jeung klorela (CGF), kalayan sagala jinis asam amino, tiasa pinuh nyumponan kabutuhan tumuh sareng manusa, sato, mangrupikeun sumber protéin sél anu saé, seueur dianggo dina tuangeun anu séhat sareng pangan anu fungsina , ngagaduhan pasar anu lega.
  • Certifed Organic Spirulina Powder No GMOs And Vegan Friendly

    Bubuk Spirulina Organik Anu Dietepkeun Henteu aya GMO Sareng Ramah Vegan

    Produk ieu héjo poék, ngagaduhan bau ciri ganggang. Produk ieu ngagaduhan nutrisi anu lengkep, kandungan protéin tinggi, euyeub ku seueur jinis vitamin, mineral sareng unsur tilas sanés anu diperyogikeun ku awak manusa. Kandungan gajih sareng sélulosa rendah, tapi lipid na ampir sadayana asam lemak henteu jenuh anu penting. Salaku tambahan, éta ngagaduhan kandungan beusi nyerep pangluhurna dina sadaya tuangeun, euyeub ku fitokidinin sareng sajumlah ageung unsur mineral sareng zat bioaktif anu tiasa ningkatkeun imunitas.
  • Raw Material – Blue Spirulina (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

    Bahan baku - Blue Spirulina (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

    Biru Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g, Superfood ti Biru-Héjo Ganggang, Pangan alami Pangan pikeun Smoothies & Protein Inuman - Non GMO, Bebas Gluten, Bebas Susu, Vegan +

    Phycocyanin (Spirulina blue) mangrupikeun jenis bubuk biru langit anu diekstraksi tina spirulina. Mangrupikeun hiji jenis protéin, ogé pigmén anu tiasa didahar alami anu saé, ogé kadaharan anu séhat anu saé. Phycocyanin mangrupikeun salah sahiji protéin pigmén langka di alam, éta henteu ngan ukur warna-warni, tapi ogé sajenis protéin bergizi, komposisi asam amino lengkep, kalayan kandungan asam amino anu diperyogikeun.