page_banner

produk

Bahan baku - Blue Spirulina (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

Pedaran pondok:

Biru Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g, Superfood ti Biru-Héjo Ganggang, Pangan alami Pangan pikeun Smoothies & Protein Inuman - Non GMO, Bebas Gluten, Bebas Susu, Vegan +

Phycocyanin (Spirulina blue) mangrupikeun jenis bubuk biru langit anu diekstraksi tina spirulina. Mangrupikeun hiji jenis protéin, ogé pigmén anu tiasa didahar alami anu saé, ogé kadaharan anu séhat anu saé. Phycocyanin mangrupikeun salah sahiji protéin pigmén langka di alam, éta henteu ngan ukur warna-warni, tapi ogé sajenis protéin bergizi, komposisi asam amino lengkep, kalayan kandungan asam amino anu diperyogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Biru Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g, Superfood ti Biru-Héjo Ganggang, Pangan alami Pangan pikeun Smoothies & Protein Inuman - Non GMO, Bebas Gluten, Bebas Susu, Vegan +

Phycocyanin (Spirulina blue) mangrupikeun jenis bubuk biru langit anu diekstraksi tina spirulina. Mangrupikeun hiji jenis protéin, ogé pigmén anu tiasa didahar alami anu saé, ogé kadaharan anu séhat anu saé. Phycocyanin mangrupikeun salah sahiji protéin pigmén langka di alam, éta henteu ngan ukur warna-warni, tapi ogé sajenis protéin bergizi, komposisi asam amino lengkep, kalayan kandungan asam amino anu diperyogikeun.

Rincian Phycocyanin

Phycocyanin disaring tina spirulina alami. Mangrupikeun salah sahiji bubuk biru sareng protéin pigmén langka di alam. Kandungan protéin spirulina langkung ti 35%. Éta henteu ngan ukur ngawarnaan kadaharan alami anu saé, tapi ogé protéin bergizi, sareng éta ogé mangrupikeun katuangan kaséhatan anu saé.
Bubuk spirulina biru parantos disahkeun ku USDA Organik sareng UÉ Organik. Éta 100% Alami, Henteu Manis, Henteu Agén Perasa, Gratis GMO, Henteu Alergi, Henteu Aditif, Teu Pangawét.
Salian ti spésifikasi E6 of fitokidinin, urang ogé ngagaduhan tilu spésifikasi E18, E25, sareng E40. Unggal spésifikasi gaduh keunikan nyalira pikeun langkung cocog sareng kabutuhan anjeun dina kahirupan!

Aplikasi

1. Bubuk biru spirulina tiasa dianggo dina tuangeun sareng tuangeun inuman. sapertos es krim, kueh, minuman, susu kocok, permen sareng sajabina.
2. Bubuk Blue spirulina tiasa dianggo dina bidang kosmetik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami