page_banner

produk

Bahan baku-Bahan pakan ternak Kelas Spirulina Bubuk Beunghar Antioksidan, Mineral, Asam Lemak, Serat sareng Protéin, Henteu Diiradiasi, Henteu Kontaminasi, Henteu aya GMO

Pedaran pondok:

Spirulina mangrupikeun jenis tutuwuhan handap, kagolong kana cyanophyta, rivulariaceae. Aranjeunna sareng baktéri, intrasélular teu aya inti nyata, nyarios deui baktéri biru kitu. Struktur sél ganggang héjo biru asli, sareng saderhana pisan, éta bumi nembongan organisme fotosintétik pangpayunna, di planét ieu dibentuk dina 3,5 milyar. Éta naék dina cai, dina mikroskop bentukna pikeun spiral filamén, tah namina.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan Baku-Sato Pakan Kelas Spirulina

Spirulina mangrupikeun jenis tutuwuhan handap, kagolong kana cyanophyta, rivulariaceae. Aranjeunna sareng baktéri, intrasélular teu aya inti nyata, nyarios deui baktéri biru kitu. Struktur sél ganggang héjo biru asli, sareng saderhana pisan, éta bumi nembongan organisme fotosintétik pangpayunna, di planét ieu dibentuk dina 3,5 milyar. Éta naék dina cai, dina mikroskop bentukna pikeun spiral filamén, tah namina.
Nalika pakan ternak dianggo dina peternakan unggas, dihakan ku budidaya lauk sareng udang, lauk tropis, manuk hias, kuda komo ucing sareng anjing.
Bahan pakan spirulina pikeun bonténg laut, bubuk spirulina pikeun pakan ternak
Bubuk Spirulina pikeun aditif pakan, bubuk pakan spirulina pakan, bubuk spirulina kualitas saé pikeun pakan

Aplikasi spirulina dina pakan:

Spirulina tiasa dianggo dina bentuk bubuk hirup atanapi ganggang salaku pakan pikeun sato akuatik atanapi bibit, atanapi salaku bahan tambahan pikeun ngadamel pelet. Bubuk ganggang henteu gampang tilelep, aglomerat, sareng henteu gampang ngarusak kualitas cai nalika dilebetkeun kana cai. Éta tiasa ngamajukeun tumuhna rupa-rupa sato akuatik, ningkatkeun tingkat salamet larva sareng ningkatkeun warna awak.

Ékspérimén ngeunaan panerapan spirulina dina hurang, penyu, keuyeup walungan, kerang, abalones, belut, sareng sajabana parantos ngabuktoskeun yén spirulina gaduh pangaruh dahar anu penting pisan dina akuakultur, khususna dina bibit akuatik, sareng pangaruh umum tina promosi tumuh sareng ningkatkeun laju salamet. , Tiasa ngagentos bagéan pakan konvensional, ngirangan biaya produksi, sareng ngahontal kauntungan ékonomi anu signifikan

Aplikasi Chlorella dina feed:

Éta tiasa langsung dianggo salaku umpan kanggo udang sareng sagala rupa bibit lauk ékonomi anu berharga. Éta ogé ngagaduhan pangaruh ngaleungitkeun polusi nitrogén sapertos nitrogén amonia sareng asam nitrous dina cai. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngaluarkeun logam beurat dina cai dina waktosna pikeun ngubaran cai limbah sareng mastikeun kasaimbangan sareng stabilitas ékosistem akuatik. Sagala aspek tiasa maénkeun peran.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami