page_banner

produk

  • Chlorella Tablets 500mg Rich in Immune Vitamins

    Tablet Chlorella 500mg Beunghar Vitamin Imun

    Chlorella mangrupikeun salah sahiji spésiés ganggang pangkolotna di sakumna dunya. Éta ngagaduhan kandungan klorofil paling luhur tina sagala pepelakan anu dipikaterang sareng ieu masihan warna klorél warna héjo jero na. Janten chlorella henteu ngan ukur khusus, tapi ogé sustainable pisan.

    Kami nyebat Chlorella salaku "Alam Multi-Vitamin" sabab éta nyayogikeun kaunggulan kaséhatan. Klorella beunghar ku klorofil ogé teu kaétang gizi sanésna, hartosna éta tiasa nyayogikeun manpaat kaséhatan dina sababaraha cara.
  • Spirulina Powder 4.23oz/120g Rich in Antioxidant

    Bubuk Spirulina 4,23oz / 120g Beunghar Antioksidan

    Spirulina mangrupikeun mikroalga biru-héjo, tumuh dina cai seger sareng uyah, anu ogé mangrupikeun salah sahiji bentuk kahirupan anu paling kolot di Bumi. Spirulina mangrupikeun ganggang biru-héjo anu alami seueur ngandung gizi, sareng sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenic (GLA) sareng protein. Kusabab spirulina ngandung nilai gizi anu seueur sareng manpaat kaséhatan, éta dianggap salaku superfood anu paling bergizi di dunya.
  • Spirulina Tablets 500mg

    Spirulina Tablet 500mg

    Spirulina mangrupikeun mikroalga biru-héjo, tumuh dina cai seger sareng uyah, anu ogé mangrupikeun salah sahiji bentuk kahirupan anu paling kolot di Bumi. Spirulina mangrupikeun ganggang biru-héjo anu alami seueur ngandung gizi, sareng sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenic (GLA) sareng protein. Kusabab spirulina ngandung nilai gizi anu seueur sareng manpaat kaséhatan, éta dianggap salaku superfood anu paling bergizi di dunya.
  • Blue Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz/60g

    Bulao Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g

    Biru Spirulina mangrupikeun nami umum pikeun fitokidinin nyaéta bubuk biru anu ngandung gisi anu diekstraksi tina ganggang héjo biru. Biru spirulina mangrupikeun superfood sareng pembangkit listrik antioksidan. Éta dianggap superfood sabab éta gizi padet sareng super séhat pikeun anjeun. Blue Spirulina nyayogikeun dukungan imunitas sareng nyerang radikal bébas. Blue spirulina lumayan kasohor ku konsumén vegan urang sabab mangrupikeun sumber protein vegan anu luar biasa.
  • OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablets 500mg 1000mg etc.

    OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet 500mg 1000mg jsb.

    Produk ieu zamrud, ngagaduhan bau ciri ganggang, ngandung protéin tinggi, gajih rendah, gula rendah, jumlah panas anu handap, sareng kaunggulan vitamin euyeub, eusi unsur mineral. Chlorella beunghar ku faktor pertumbuhan klorofil jeung klorela (CGF), kalayan sagala jinis asam amino, tiasa pinuh nyumponan kabutuhan tumuh sareng manusa, sato, mangrupikeun sumber protéin sél anu saé, seueur dianggo dina tuangeun anu séhat sareng pangan anu fungsina , ngagaduhan pasar anu lega.
  • OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablets 500mg 1000mg etc.

    OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablet 500mg 1000mg jsb.

    Spirulina mangrupikeun 100% kadaharan kaséhatan lengkep basa anu ngandung sadaya 46 nutrisi penting anu diperyogikeun ku awak manusa Salaku pangan kaséhatan, Spirulina mangrupikeun pilihan kahiji pikeun seueur salaku suplemén. Spirulina ngandung protéin sayuran anu euyeub (60 ~ 70%,), multi Vitamin (Vitamin B 12), anu khusus henteu aya dina diet vegetarian. Éta ngandung rupa-rupa mineral (kalebet Besi, Kalium, magnésium Natrium, Fosfor, Kalsium sareng sajabana), volume tinggi Béta- karoten anu ngalindungan sél (5 kali langkung seueur tibatan wortel, 40 kali langkung ti kangkung), jilid luhur asam gamma-Linolein (anu tiasa ngirangan koléstérol sareng nyegah panyakit jantung). Jutaan jalma anu ngagunakeun ganggang biru-héjo ieu di sakumna dunya sareng jumlahna bertambah unggal dinten Studi parantos terang yén éta ngabantosan jalma-jalma ngubaran panyakit mimitian ti diabetes dugi ka déprési.
  • Raw material-Animal feed grade Spirulina Powder Rich in Antioxidant, Minerals, Fatty Acids, Fiber and Protein, No Irradiated, No Contaminated, No GMOs

    Bahan baku-Bahan pakan ternak Kelas Spirulina Bubuk Beunghar Antioksidan, Mineral, Asam Lemak, Serat sareng Protéin, Henteu Diiradiasi, Henteu Kontaminasi, Henteu aya GMO

    Spirulina mangrupikeun jenis tutuwuhan handap, kagolong kana cyanophyta, rivulariaceae. Aranjeunna sareng baktéri, intrasélular teu aya inti nyata, nyarios deui baktéri biru kitu. Struktur sél ganggang héjo biru asli, sareng saderhana pisan, éta bumi nembongan organisme fotosintétik pangpayunna, di planét ieu dibentuk dina 3,5 milyar. Éta naék dina cai, dina mikroskop bentukna pikeun spiral filamén, tah namina.
  • Raw material – Certified Organic Chlorella Powder

    Bahan baku - bubuk organik klorida Certified

    Produk ieu zamrud, ngagaduhan bau ciri ganggang, ngandung protéin tinggi, gajih rendah, gula rendah, jumlah panas anu handap, sareng kaunggulan vitamin euyeub, eusi unsur mineral. Chlorella beunghar ku faktor pertumbuhan klorofil jeung klorela (CGF), kalayan sagala jinis asam amino, tiasa pinuh nyumponan kabutuhan tumuh sareng manusa, sato, mangrupikeun sumber protéin sél anu saé, seueur dianggo dina tuangeun anu séhat sareng pangan anu fungsina , ngagaduhan pasar anu lega.
  • Certifed Organic Spirulina Powder No GMOs And Vegan Friendly

    Bubuk Spirulina Organik Anu Dietepkeun Henteu aya GMO Sareng Ramah Vegan

    Produk ieu héjo poék, ngagaduhan bau ciri ganggang. Produk ieu ngagaduhan nutrisi anu lengkep, kandungan protéin tinggi, euyeub ku seueur jinis vitamin, mineral sareng unsur tilas sanés anu diperyogikeun ku awak manusa. Kandungan gajih sareng sélulosa rendah, tapi lipid na ampir sadayana asam lemak henteu jenuh anu penting. Salaku tambahan, éta ngagaduhan kandungan beusi nyerep pangluhurna dina sadaya tuangeun, euyeub ku fitokidinin sareng sajumlah ageung unsur mineral sareng zat bioaktif anu tiasa ningkatkeun imunitas.
  • Raw Material – Blue Spirulina (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

    Bahan baku - Blue Spirulina (Phycocyanin) Superfood Non GMO, Vegan +

    Biru Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g, Superfood ti Biru-Héjo Ganggang, Pangan alami Pangan pikeun Smoothies & Protein Inuman - Non GMO, Bebas Gluten, Bebas Susu, Vegan +

    Phycocyanin (Spirulina blue) mangrupikeun jenis bubuk biru langit anu diekstraksi tina spirulina. Mangrupikeun hiji jenis protéin, ogé pigmén anu tiasa didahar alami anu saé, ogé kadaharan anu séhat anu saé. Phycocyanin mangrupikeun salah sahiji protéin pigmén langka di alam, éta henteu ngan ukur warna-warni, tapi ogé sajenis protéin bergizi, komposisi asam amino lengkep, kalayan kandungan asam amino anu diperyogikeun.
  • OEM ODM Certified Organic Spirulina tablets Capsule Softgel Powder etc.

    OEM ODM Certified Organic Spirulina tablets Capsule Softgel Powder jsb.

    Bubuk Spirulina didamel tina spirulina seger ku nyemprotkeun panyaringan, panyaringan sareng pembasmian kuman. Warna na héjo poék. Éta kadaharan suplemén gizi alami anu paling bergizi sareng saimbang anu dipendakan dugi ka ayeuna. Éta ngandung protéin anu diperyogikeun pikeun kahirupan sadidinten, sareng kandungan asam amino protéin saimbang pisan, sareng henteu gampang dicandak tina katuangan anu sanés. Sareng pencernaanna saluhur 95%, anu gampang dicerna sareng nyerep ku awak manusa.
  • OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet Capsule Softgel Powder etc.

    OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet Capsule Softgel Powder jsb.

    Chlorella mangrupikeun ganggang héjo sél tunggal, Éta mangrupikeun bagian tina kulawarga Chylophyta filum. Klorella ngandung sapuluh kali jumlah karoten béta anu aya dina wortel sareng ngagaduhan kandungan klorofil langkung luhur tibatan tutuwuhan sanés anu dikenal. Alga ieu beunghar ku vitamin B12 sareng vitamin B sanés. Éta ngagaduhan manpaat kaséhatan anu penting pikeun saluran getih ngiket kana logam beurat pikeun ngabantosan éfisién nyaring racun tina awak, ngabantosan ngawangun sél getih anu medar sapanjang awak urang sareng naékkeun sistim imunitas urang. Tembok sél retak alami klorella ogé euyeub ku protéin, vitamin, mineral, Chlorella Growth Factor sareng zat anu manpaat anu sanés, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun vegan kéngingkeun nutrisi kasaimbangan tina tawaran alam indung.