page_banner

P&P

P&P

Institut Panilitian Alga Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co. , Ltd.

Didirikeun taun 2011, salaku departemén panilitian ganggang panalitén sareng pamekaran anu bawahan ti King Dnarmsa Spirulina Co. , Ltd. Lembaga ieu aktip ngalaksanakeun kerjasama téknis sareng patukeuran, sacara berturut-turut ngalaksanakeun kerjasama téknis sareng akademi sareng universitas (sapertos Universitas Qinghua, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, Universitas Fuzhou, Universitas Fujian Normal, Universitas Élmu Téhnologi Huadong, sareng sajabana) sareng panilitian lembaga, kéngingkeun Phycocyanin, Polysaccharide dll seueur prestasi produk sareng patén-patén énggal sareng hak-hak intelektual sanés.

Lembaga riset ganggang henteu ngan ukur atas nama perusahaan pikeun ngalaksanakeun bursa sareng kerjasama, éta ogé ngagaduhan tim uji coba sareng pengawas kualitas anu kuat, pikeun ngajamin stabilitas kualitas produk sareng pembaruan téknologi produk.

Lembaga panilitian ganggang King Dnarmsa, salaku salah sahiji ti saeutik lembaga panilitian ganggang di nagara éta, henteu ngan ukur ngumbar seueur masalah téknis dina beternak, produk énggal sareng pamekaran prosés, tapi ogé aktip ngalaksanakeun kerjasama sareng tukeur asing. Éta parantos ngalaksanakeun kerjasama sareng universitas terkenal di negeri sareng lembaga panilitian sareng kéngingkeun sajumlah produk sareng patén-patén énggal sareng hasil intelektual sanés.