page_banner

Perkebunan

Perkebunan

Kalayan perkebunan anu saé di lingkungan anu saé, urang tiasa ngahasilkeun bahan baku anu saé sareng ngadamel produk anu saé.

Peternakan kebon urang jauh ti daérah perkotaan. Teu aya industri beurat sareng tatanén di sakuriling kebon. Ku alatan éta, produk kami bébas tina péstisida, herbisida sareng racun anu sanés. Cai anu dianggo pikeun tani spirulina sareng chlorella nyaéta ti jero taneuh, para padamel uji cai jero taneuh sababaraha kali per taun pikeun mastikeun yén cai jero taneuh bebas tina polusi. Kami ngalakukeun panilitian ngeunaan spirulina sareng chlorella dina kolam budidaya unggal tanggal. Spululina sareng klorella dipelak séhat dina kolam budidaya, tanpa ganggang anu teu dihoyongkeun. Dina waktos anu sasarengan, urang ngadamel pengamatan cuaca di kebon, uji nilai PH sareng nilai OD di unggal kolam, sareng ngadamel lagu anu reconds anu relevan. Metoda ieu tiasa ngabantosan urang pikeun panén spirulina dewasa sareng chlorella dina waktosna.

King Dnarmsa parantos nyetél sistem traceability kualitas anu épéktual, tina penanaman bibit ganggang, penanaman ganggang, panén, cuci, pengeringan, pengepakan, panyimpenan, transportasi ka jual ganggang anu mastikeun yén produk anu kami pasihkeun ka anjeun nyaéta kalayan kualitas anu saé.

Hainan

Peternakan budidaya utamina ayana di propinsi Hainan. Propinsi Hainan aya di beulah kidul Cina. Bédana suhu antara usum panas sareng usum salju leutik. Suhu rata-rata luhur. Jam cahaya panonpoe nyaéta 1780-2600 jam per taun. Radiasi panonpoé nyaéta 4500-5800 megajoule per méter pasagi. Presipitasi taunan nyaéta 1500-2500mm. Cuaca di propinsi Hainan pas pisan pikeun penanaman spirulina sareng chlorella.

1618752263268_0.png_w720