page_banner

produk

  • OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablets 500mg 1000mg etc.

    OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet 500mg 1000mg jsb.

    Produk ieu zamrud, ngagaduhan bau ciri ganggang, ngandung protéin tinggi, gajih rendah, gula rendah, jumlah panas anu handap, sareng kaunggulan vitamin euyeub, eusi unsur mineral. Chlorella beunghar ku faktor pertumbuhan klorofil jeung klorela (CGF), kalayan sagala jinis asam amino, tiasa pinuh nyumponan kabutuhan tumuh sareng manusa, sato, mangrupikeun sumber protéin sél anu saé, seueur dianggo dina tuangeun anu séhat sareng pangan anu fungsina , ngagaduhan pasar anu lega.
  • OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablets 500mg 1000mg etc.

    OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablet 500mg 1000mg jsb.

    Spirulina mangrupikeun 100% kadaharan kaséhatan lengkep basa anu ngandung sadaya 46 nutrisi penting anu diperyogikeun ku awak manusa Salaku pangan kaséhatan, Spirulina mangrupikeun pilihan kahiji pikeun seueur salaku suplemén. Spirulina ngandung protéin sayuran anu euyeub (60 ~ 70%,), multi Vitamin (Vitamin B 12), anu khusus henteu aya dina diet vegetarian. Éta ngandung rupa-rupa mineral (kalebet Besi, Kalium, magnésium Natrium, Fosfor, Kalsium sareng sajabana), volume tinggi Béta- karoten anu ngalindungan sél (5 kali langkung seueur tibatan wortel, 40 kali langkung ti kangkung), jilid luhur asam gamma-Linolein (anu tiasa ngirangan koléstérol sareng nyegah panyakit jantung). Jutaan jalma anu ngagunakeun ganggang biru-héjo ieu di sakumna dunya sareng jumlahna bertambah unggal dinten Studi parantos terang yén éta ngabantosan jalma-jalma ngubaran panyakit mimitian ti diabetes dugi ka déprési.
  • OEM ODM Certified Organic Spirulina tablets Capsule Softgel Powder etc.

    OEM ODM Certified Organic Spirulina tablets Capsule Softgel Powder jsb.

    Bubuk Spirulina didamel tina spirulina seger ku nyemprotkeun panyaringan, panyaringan sareng pembasmian kuman. Warna na héjo poék. Éta kadaharan suplemén gizi alami anu paling bergizi sareng saimbang anu dipendakan dugi ka ayeuna. Éta ngandung protéin anu diperyogikeun pikeun kahirupan sadidinten, sareng kandungan asam amino protéin saimbang pisan, sareng henteu gampang dicandak tina katuangan anu sanés. Sareng pencernaanna saluhur 95%, anu gampang dicerna sareng nyerep ku awak manusa.
  • OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet Capsule Softgel Powder etc.

    OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet Capsule Softgel Powder jsb.

    Chlorella mangrupikeun ganggang héjo sél tunggal, Éta mangrupikeun bagian tina kulawarga Chylophyta filum. Klorella ngandung sapuluh kali jumlah karoten béta anu aya dina wortel sareng ngagaduhan kandungan klorofil langkung luhur tibatan tutuwuhan sanés anu dikenal. Alga ieu beunghar ku vitamin B12 sareng vitamin B sanés. Éta ngagaduhan manpaat kaséhatan anu penting pikeun saluran getih ngiket kana logam beurat pikeun ngabantosan éfisién nyaring racun tina awak, ngabantosan ngawangun sél getih anu medar sapanjang awak urang sareng naékkeun sistim imunitas urang. Tembok sél retak alami klorella ogé euyeub ku protéin, vitamin, mineral, Chlorella Growth Factor sareng zat anu manpaat anu sanés, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun vegan kéngingkeun nutrisi kasaimbangan tina tawaran alam indung.