page_banner

produk

OEM ODM Certified Organic Spirulina Tablet 500mg 1000mg jsb.

Pedaran pondok:

Spirulina mangrupikeun 100% kadaharan kaséhatan lengkep basa anu ngandung sadaya 46 nutrisi penting anu diperyogikeun ku awak manusa Salaku pangan kaséhatan, Spirulina mangrupikeun pilihan kahiji pikeun seueur salaku suplemén. Spirulina ngandung protéin sayuran anu euyeub (60 ~ 70%,), multi Vitamin (Vitamin B 12), anu khusus henteu aya dina diet vegetarian. Éta ngandung rupa-rupa mineral (kalebet Besi, Kalium, magnésium Natrium, Fosfor, Kalsium sareng sajabana), volume tinggi Béta- karoten anu ngalindungan sél (5 kali langkung seueur tibatan wortel, 40 kali langkung ti kangkung), jilid luhur asam gamma-Linolein (anu tiasa ngirangan koléstérol sareng nyegah panyakit jantung). Jutaan jalma anu ngagunakeun ganggang biru-héjo ieu di sakumna dunya sareng jumlahna bertambah unggal dinten Studi parantos terang yén éta ngabantosan jalma-jalma ngubaran panyakit mimitian ti diabetes dugi ka déprési.


Detil Produk

Tanda Produk

Spirulina mangrupikeun 100% kadaharan kaséhatan lengkep basa anu ngandung sadaya 46 nutrisi penting anu diperyogikeun ku awak manusa Salaku pangan kaséhatan, Spirulina mangrupikeun pilihan kahiji pikeun seueur salaku suplemén. Spirulina ngandung protéin sayuran anu euyeub (60 ~ 70%,), multi Vitamin (Vitamin B 12), anu khusus henteu aya dina diet vegetarian. Éta ngandung rupa-rupa mineral (kalebet Besi, Kalium, magnésium Natrium, Fosfor, Kalsium sareng sajabana), volume tinggi Béta- karoten anu ngalindungan sél (5 kali langkung seueur tibatan wortel, 40 kali langkung ti kangkung), jilid luhur asam gamma-Linolein (anu tiasa ngirangan koléstérol sareng nyegah panyakit jantung). Jutaan jalma anu ngagunakeun ganggang biru-héjo ieu di sakumna dunya sareng jumlahna bertambah unggal dinten Studi parantos terang yén éta ngabantosan jalma-jalma ngubaran panyakit mimitian ti diabetes dugi ka déprési.

Aplikasi

1. Widang tuangeun
Éta ngandung seueur asam amino, vitamin, mineral sareng nutrisi sanés, anu tiasa ngabantosan awak kalayan perawatan kaséhatan anu langkung saé.
a. Kelas dahareun: kabugaran, leungitna beurat sareng tuangeun kaséhatan pikeun manula, awéwé sareng barudak.
b. Kelas pakan: dianggo pikeun pembudidaya sareng ternak ternak.
c. Anu sanésna: pigmén alami, penguat gizi.
4. Widang farmasi —— Tablet, Kapsul sareng Bubuk
Dipaké pikeun kakurangan qi sareng getih, kahak, kulit konéng, pusing, capé anggota badan, kaleungitan napsu, kakurangan, anémia, sareng kurang gizi saatos panyakit kagolong kana sindrom di luhur.
3. Widang kosmétik
Éta tiasa nyéhatkeun sareng ngubaran kulit.

Suplemén Spirulina Organik (OEM)
Husus dina produksi suplemén perawatan kaséhatan salami 26 taun

Produk

Ngaran Produk Suplemén Spirulina Organik
Bahan aktif Spirulina 90%
Formulir Tablet / Solfgel / Kapsul
Warna Héjo atanapi sarat konsumén '
Ngeusian beurat 250mg, 400mg, 500mg atanapi sarat konsumén
Validitas antara 2-5 taun

Gawé bareng

OEM enya
Desain Logo enya
Rumus ngaropea enya
Ngaran mérek Merk atanapi milik urang upami anjeun resep
Cara pembayaran T / T, L / C, Western Union, Cash, Ali escrow jsb.
Pilihan bungkusan Bulk, botol, bungkus leuleuy atanapi sarat konsumén
Cara pangiriman DHL, FedEx, UPS, EMS, TNT, ku Laut, Ku hawa
Waktos pangiriman 15-25 dinten saatos pesen anjeun dikonfirmasi
Sampel Gratis enya

Panyekel

Sértipikasi GMP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000, QS
Organik, Halal, Sertifikasi Kosher sayogi dina kaseueuran produk
Tempat Asalna Fujian, Cina (Daratan)
Nami Perusahaan Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd.

Fitur Of OEM Sareng ODM:

Kauntungan Label Wasta KING DNARMSA
1.GMP Internasional standarisasi lokakarya
2. Pusat R&D peringkat luhur Asia
3. maju garis produksi otomatis
4. langkung ti 100 jinis tuangeun kaséhatan anu sayogi
5. Hak impor sareng ékspor nyalira
6. Tim jasa konsultasi méprésional
7. Layanan tim hiji-ka-hiji


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami