page_banner

produk

OEM ODM Certified Organic Chlorella Tablet 500mg 1000mg jsb.

Pedaran pondok:

Produk ieu zamrud, ngagaduhan bau ciri ganggang, ngandung protéin tinggi, gajih rendah, gula rendah, jumlah panas anu handap, sareng kaunggulan vitamin euyeub, eusi unsur mineral. Chlorella beunghar ku faktor pertumbuhan klorofil jeung klorela (CGF), kalayan sagala jinis asam amino, tiasa pinuh nyumponan kabutuhan tumuh sareng manusa, sato, mangrupikeun sumber protéin sél anu saé, seueur dianggo dina tuangeun anu séhat sareng pangan anu fungsina , ngagaduhan pasar anu lega.


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu zamrud, ngagaduhan bau ciri ganggang, ngandung protéin tinggi, gajih rendah, gula rendah, jumlah panas anu handap, sareng kaunggulan vitamin euyeub, eusi unsur mineral. Chlorella beunghar ku faktor pertumbuhan klorofil jeung klorela (CGF), kalayan sagala jinis asam amino, tiasa pinuh nyumponan kabutuhan tumuh sareng manusa, sato, mangrupikeun sumber protéin sél anu saé, seueur dianggo dina tuangeun anu séhat sareng pangan anu fungsina , ngagaduhan pasar anu lega.

Suplemén Chlorella Organik (OEM)

Husus dina produksi suplemén perawatan kaséhatan salami 26 taun

Produk

Ngaran Produk Suplemén Chlorella Organik
Bahan aktif Chlorella90%
Formulir Tablet / Solfgel / Kapsul
Warna Héjo atanapi sarat konsumén '
Ngeusian beurat 250mg, 400mg, 500mg atanapi sarat konsumén
Validitas antara 2-5 taun

Gawé bareng

OEM enya
Desain Logo enya
Rumus ngaropea enya
Ngaran mérek Merk atanapi milik urang upami anjeun resep
Cara pembayaran T / T, L / C, Western Union, Cash, Ali escrow jsb.
Pilihan bungkusan Bulk, botol, bungkus leuleuy atanapi sarat konsumén
Cara pangiriman DHL, FedEx, UPS, EMS, TNT, ku Laut, Ku hawa
Waktos pangiriman 15-25 dinten saatos pesen anjeun dikonfirmasi
Sampel Gratis enya

Panyekel

Sértipikasi GMP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000, QS
Organik, Halal, Sertifikasi Kosher sayogi dina kaseueuran produk
Tempat Asalna Fujian, Cina (Daratan)
Nami Perusahaan Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd.

Fitur Of OEM Sareng ODM:

Kauntungan Label Wasta KING DNARMSA
1.GMP Internasional standarisasi lokakarya
2. Pusat R&D peringkat luhur Asia
3. maju garis produksi otomatis
4. langkung ti 100 jinis tuangeun kaséhatan anu sayogi
5. Hak impor sareng ékspor nyalira
6. Tim jasa konsultasi méprésional
7. Layanan tim hiji-ka-hiji


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami