page_banner

Kahormatan

Kahormatan

1995 Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd didirikeun di Fuqing City, propinsi Fujian.

1996 Komisi Ilmu Pengetahuan sareng Teknologi Fuqing dilélér gelar "perusahaan téknologi swasta luar biasa"

1997 Raja Dnarmsa spirulina disatujuan salaku pangan kaséhatan ku Kamentrian Kaséhatan

1998 Salapan menteri nasional nyatujuan judul "perusahaan industri Spirulina"

Pamaréntah Kota Fuqing Kota 1999 nampi gelar "unit maju perusahaan inline taunan"

Komisi Ilmu Pengetahuan sareng Téhnologi Kota Fuzhou 2000 nampi gelar "Spark plan demonstration base"

Biro Perpajakan Lokal Kota Fuqing 2001 dilélér gelar "unit integritas pajak"

2002 Élmu sareng Téknologi Nasional dilélér gelar "proyek Program Spark nasional" Meunang gelar "Top sapuluh perusahaan berorientasi ékspor di industri pangan kaséhatan Cina"

Pusat Informasi Statistik Propinsi Fujian 2003 nampi gelar "unit integritas"

2004 Biro Élmu sareng Téhnologi Fuzhou Municipal nampi gelar "sains téknologi modéren sareng perusahaan téknologi" Bank Pertanian Cina Fujian Cabang dilélér gelar "AA + Credit Enterprise"

2005 King Dnarmsa disahkeun ku nagara nyetél hiji-hijina lembaga riset ilmiah spirulina - King Dnarmsa algae Institute. Pamaréntah Jalma Kota Fuqing dilélér gelar "Perusahaan teknologi tinggi di Propinsi Fujian"

2006 Meunang Amérika Serikat sareng EU "pangan organik" sertifikasi Meunang Sértipikasi Pangan Yahudi Internasional Meunang sertifikasi kadaharan Halal Internasional Meunang sertifikasi FDA Amérika Serikat

2006 ~ 2007 Pamaréntah Kota Fuqing dilélér gelar "integritas beradab sektor swasta"

2006 ~ 2008 Pamaréntahan Rahayat Fuzhou nampi gelar "perusahaan terkemuka"

Asosiasi Industri Komérsial Fujian 2008 nampi gelar "unit anggota kelompok"

2006 ~ 2008 Pamaréntahan Rahayat Fuzhou nampi gelar "perusahaan terkemuka"

Asosiasi Industri Komérsial Fujian 2008 nampi gelar "unit anggota kelompok"

2009 Raja Dnarmsa ngadopsi sistem sertifikasi mutu ISO9001: 2000 Provinsi Propinsi Fujian Administrasi Industri sareng Dagang dilélér gelar "Fujian mérek terkenal" Dilélér gelar kehormatan "Latihan kabugaran kagenep ditunjuk produk perawatan kaséhatan," Patén penemuan nasional dilélér gelar "Alat akuakultur pipa multi-fungsi"

Pamaréntah Propinsi Fujian 2010 nampi gelar "produk mérek-ngaran Fujian" Raja Dnarmsa ngadopsi theISO9001: 2008 sistem sertifikasi kualitas Satuan kerja sama tina 973 proyek panilitian ilmiah dina National Science and Technology

2011 "Cara ngokolakeun daérah ageung spirulina organik" dilélér salaku patén-patén penemuan nasional sareng meunang opat patén modél utiliti

2012 Meunang gelar "Kagenep Fuzhou tatanén industri terkemuka industrialisasi"

King Dnarmsa merhatoskeun penting pisan pikeun manajemén perusahaan, kualitas produk sareng pangwangunan inovasi téknologi sains, diangkat janten perusahaan téknologi tinggi sareng énggal, pusat riset téknik rékayasa propinsi, ahli workstation, jst judul-gelar kehormatan sareng sababaraha mérek dagang sareng patén-patén hak cipta intelektual sanés.

1618806575711_0.png_w1296
1626165135954_0.jpg_w1296