page_banner

Pabrik GMP

Lokakarya GMP-Certified

Ti saprak 2005, King Dnarmsa teras-terasan ngadegkeun lokakarya tuangeun kaséhatan, bengkel GMP, lokakarya minuman / padet sareng bengkel produk ékstraksi di Fuzhou sareng Danzhou kanggo ngawasa unggal tautan prosés tina bahan baku kana produk bérés. King Dnarmsa ngagaduhan bengkel produksi modéren kalayan pemurnian udara dugi ka kelas 100.000 anu minuhan standar GMP. Éta parantos lulus ISO9001: 2015, HACCP, BRC, sertifikasi GMP sareng pendaptaran Amérika Serikat FDA.

Spirulina, produk Chlorella kéngingkeun sertifikasi kadaharan halal HALAL, kadaharan Yahudi Kosher, produk organik EU, sareng produk organik NOP, anu mastikeun kasalametan pangan ti kebon dugi ka méja. Khususna, bengkel kadaharan kaséhatan kalebet bengkel pikeun ékstraksi ganggang, sél spora -kecap tembok, ultramicro-pulverization, hard capsules, softgels, powders and granules.

1618829263771_0.jpg_w540
1618829306306_0.jpg_w540
1618829281569_0.jpg_w540

Lokakarya GMP

King Dnarmsa gaduh 2.000 méter pasagi lokakarya pangolahan jero ganggang di Fuqing, propinsi Fujian. Éta didamel saluyu sareng bengkel standar GMP, sareng parantos lulus sertifikasi lokakarya GMP kadaharan kaséhatan, pikeun ngiringan ngolah jero Spirulina sareng Chlorella.

1621246316319_0.jpg_w720
1621246665495_0.jpg_w720

Ékstraksi Workshop

King Dnarmsa gaduh 1.000 méter pasagi lokakarya Blue spirulina (fitokokusin) di propinsi Hainan anu diwangun saluyu sareng bengkel standar GMP. Kaluaran taunan bubuk fitokokusin nyaéta 30 ton.