page_banner

produk

  • Chlorella Tablets 500mg Rich in Immune Vitamins

    Tablet Chlorella 500mg Beunghar Vitamin Imun

    Chlorella mangrupikeun salah sahiji spésiés ganggang pangkolotna di sakumna dunya. Éta ngagaduhan kandungan klorofil paling luhur tina sagala pepelakan anu dipikaterang sareng ieu masihan warna klorél warna héjo jero na. Janten chlorella henteu ngan ukur khusus, tapi ogé sustainable pisan.

    Kami nyebat Chlorella salaku "Alam Multi-Vitamin" sabab éta nyayogikeun kaunggulan kaséhatan. Klorella beunghar ku klorofil ogé teu kaétang gizi sanésna, hartosna éta tiasa nyayogikeun manpaat kaséhatan dina sababaraha cara.
  • Spirulina Powder 4.23oz/120g Rich in Antioxidant

    Bubuk Spirulina 4,23oz / 120g Beunghar Antioksidan

    Spirulina mangrupikeun mikroalga biru-héjo, tumuh dina cai seger sareng uyah, anu ogé mangrupikeun salah sahiji bentuk kahirupan anu paling kolot di Bumi. Spirulina mangrupikeun ganggang biru-héjo anu alami seueur ngandung gizi, sareng sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenic (GLA) sareng protein. Kusabab spirulina ngandung nilai gizi anu seueur sareng manpaat kaséhatan, éta dianggap salaku superfood anu paling bergizi di dunya.
  • Spirulina Tablets 500mg

    Spirulina Tablet 500mg

    Spirulina mangrupikeun mikroalga biru-héjo, tumuh dina cai seger sareng uyah, anu ogé mangrupikeun salah sahiji bentuk kahirupan anu paling kolot di Bumi. Spirulina mangrupikeun ganggang biru-héjo anu alami seueur ngandung gizi, sareng sumber vitamin, β-karoten, mineral, klorofil, asam gamma-linolenic (GLA) sareng protein. Kusabab spirulina ngandung nilai gizi anu seueur sareng manpaat kaséhatan, éta dianggap salaku superfood anu paling bergizi di dunya.
  • Blue Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz/60g

    Bulao Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g

    Biru Spirulina mangrupikeun nami umum pikeun fitokidinin nyaéta bubuk biru anu ngandung gisi anu diekstraksi tina ganggang héjo biru. Biru spirulina mangrupikeun superfood sareng pembangkit listrik antioksidan. Éta dianggap superfood sabab éta gizi padet sareng super séhat pikeun anjeun. Blue Spirulina nyayogikeun dukungan imunitas sareng nyerang radikal bébas. Blue spirulina lumayan kasohor ku konsumén vegan urang sabab mangrupikeun sumber protein vegan anu luar biasa.