page_banner

Taros Kami

Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd.

Alamat

No.999 Désa Baidu, jalan Longshan, kota Fuqing, propinsi Fujian, PRChina

Telepon

0086-18065172268

0086- (0) 591-22119566

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami