page_banner

produk

Tablet Chlorella 500mg Beunghar Vitamin Imun

Pedaran pondok:

Chlorella mangrupikeun salah sahiji spésiés ganggang pangkolotna di sakumna dunya. Éta ngagaduhan kandungan klorofil paling luhur tina sagala pepelakan anu dipikaterang sareng ieu masihan warna klorél warna héjo jero na. Janten chlorella henteu ngan ukur khusus, tapi ogé sustainable pisan.

Kami nyebat Chlorella salaku "Alam Multi-Vitamin" sabab éta nyayogikeun kaunggulan kaséhatan. Klorella beunghar ku klorofil ogé teu kaétang gizi sanésna, hartosna éta tiasa nyayogikeun manpaat kaséhatan dina sababaraha cara.


Detil Produk

Tanda Produk

ALAM MULTI-VITAMIN- CHLORELLA

Naon Chlorella?

Chlorella mangrupikeun salah sahiji spésiés ganggang pangkolotna di sakumna dunya. Éta ngagaduhan kandungan klorofil paling luhur tina sagala pepelakan anu dipikaterang sareng ieu masihan warna klorél warna héjo jero na. Janten chlorella henteu ngan ukur khusus, tapi ogé sustainable pisan.

Kami nyebat Chlorella salaku "Alam Multi-Vitamin" sabab éta nyayogikeun kaunggulan kaséhatan. Klorella beunghar ku klorofil ogé teu kaétang gizi sanésna, hartosna éta tiasa nyayogikeun manpaat kaséhatan dina sababaraha cara.

Kauntungan utama tina Chlorella

1. Ngarojong sistim imun

2. Beunghar protéin dumasar-pepelakan

3. CGF

Chlorella Growth Factor (CGF) ngandung asam nukléat DNA sareng RNA, anu tanggel waler pikeun régenerasi sélulér. CGF leyur cai sareng tanggel waler pikeun kamampuan luar biasa tina Chlorella pikeun nyageurkeun sareng nyegerkeun awak manusa, ngalereskeun sél sareng jaringan anu rusak, sareng ngarangsang tumuhna sél énggal anu ngajantenkeun organisme ieu salaku salah sahiji bahan pangan anu paling kuat.

Nyarankeun Dosis sareng waktos kanggo nyandak chlorella

Dosis anu béda dianggo pikeun jalma anu béda. Dosis anu leres gumantung kana gaya hirup sareng karesep tuang anjeun. Biasana kami nyarankeun nyandak 1-3g unggal dinten sareng dasar rujukan dosis pikeun resep dahar sapertos dihandap:

T-REX [Carnivore] –3g (6 tablet) Oviraptoridae [Omnivore] - 2g (4 tablet) Brachiosaurus [Herbivore] - 1g (2 Tablet)

Bagikeun kuantitas anu badé dicandak sababaraha kali sadinten, satengah jam sateuacan tuang, ningkatkeun pencernaan anjeun ogé ngabantosan nyerep nutrisi langkung épisién. Atanapi anjeun tiasa nyandak spirulina énjing-énjing, sareng nyandak chlorella di sonten kanggo ngajaga fungsi pencernaan sareng bobo anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami