page_banner

produk

Bulao Spirulina (Phycocyanin) 2.11oz / 60g

Pedaran pondok:

Biru Spirulina mangrupikeun nami umum pikeun fitokidinin nyaéta bubuk biru anu ngandung gisi anu diekstraksi tina ganggang héjo biru. Biru spirulina mangrupikeun superfood sareng pembangkit listrik antioksidan. Éta dianggap superfood sabab éta gizi padet sareng super séhat pikeun anjeun. Blue Spirulina nyayogikeun dukungan imunitas sareng nyerang radikal bébas. Blue spirulina lumayan kasohor ku konsumén vegan urang sabab mangrupikeun sumber protein vegan anu luar biasa.


Detil Produk

Tanda Produk

Anjeun bakal gaduh 3 ons lengkep pikeun ékspérimén sareng sakedik jalan jauh.

Mama Smurf Pancakes
Candak campuran pancake favorit anjeun sareng tambahkeun 2 séndok téh Pure Bulk Organics biru spirulina per cangkir campuran garing sareng aduk rata. Anjeun bakal ngadamel pancake biru anu pikaresepeun anu dipikaresep ku barudak sagala umur. Saluyukeun jumlah bubuk spirulina biru anu anjeun anggo dumasar kana warna anu dipikahoyong. .

Bulao Spirulina Banana Smoothie
És, 1 gelas susu kacang, 2 cau, 2 séndok yogurt polos, séndok téh vanili, 2 sendok spirulina biru, pemanis, adun teras dihias ku buah seger sareng tuang.
Biru Spirulina Martini
Dina shaker tambah és, 2 nembak gin atanapi vodka, 2 shot vermouth, ½ séndok téh Pure spiralina Organik bubuk spirulina biru. Ngocok pageuh sareng saring kana gelas martini jangkung atanapi langkung tina és.
3 ons bubuk spirulina biru organik & * 100% kapuasan atanapi garansi artos uih anjeun.

Phycocyanin mangrupikeun gizi alami langka anu ngan ukur aya dina cyanobacteria. Bahan: pigmén dina cyanobacteria. Sipat: bubuk biru. Éta tiasa leyur dina cai tapi henteu leyur dina alkohol sareng gajih.

Phycocyanin mangrupikeun salah sahiji protéin pigmén langka di alam, henteu ngan ukur warnaan cerah, tapi ogé protéin anu euyeub gizi. Komposisi asam amino na lengkep sareng kadar asam amino anu diperyogikeun tinggi. Dina awal abad ka-21, fitokokusin seueur dianggo salaku pigmen sareng kosmétik pigmén tingkat luhur sareng didamel tina ubar biokimia di Éropa sareng Amérika Serikat, Jepang sareng nagara-nagara sanés.

Kusabab urang dina bisnis superfood mangrupikeun produk anu seueur ngandung gisi sareng séhat dugi ka gang urang. Tapi naon anu kami mendakan nyaéta seueur palanggan kami resep spirulina biru kami pikeun warna anu saé sareng pizzazz anu nambihan kana tuangeun, inuman sareng smoothie. Tina pancake smurf mama anu enak sareng pikaresepeun dugi ka martin spirulina biru aya seueur hal-hal kreatif anu urang kantos tingali jalma lakukeun ku bubuk ajaib ieu.

1630459492160_0

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami