page_banner

Tentang Kami

Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd.

Saha Kami

Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd. didirikeun taun 1995. Éta mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi terintegrasi sareng panilitian ilmiah sareng pamekaran, panalitian mikroalgae sareng pamekaran, peternakan mikroalga, produk mikroalga pamrosésan anu jero sareng penjualan produk di bumi sareng luar negeri. King Dnarmsa ngagaduhan tujuh markas pembibitan kalayan legana 1 juta méter pasagi, Lembaga ganggang sareng produk ganggang - lokakarya pengolahan anu jero. Saatos taun budidaya, kami parantos ngembangkeun tablet spirulina, tablet Chlorella, spirulina fitokokusin, polisakarida, permén tablet ganggang, inuman padet ganggang sareng jinis-jinis pamrosésan mikroalga spirulina anu sanésna, produksi taunan spirulina sareng sadaya jinis produk mikroalga langkung seueur tibatan 2.000 ton.

Salaku perusahaan teknologi tinggi, King Dnarmsa ngadegkeun luasna 7000 méter pasagi produk ganggang - lokakarya pengolahan jero di Kota Fuqing. Kami gaduh saperangkat peralatan canggih sapertos ayakan otomatis, mixer ganda-dump, pembuatan tablet otomatis, keusikan kapsul otomatis, pengemasan otomatis sareng coding laser. Ti taun 2010, kami parantos lulus sertifikasi ISO9001 kalebet sertifikasi sistem kualitas internasional 2008 sareng sertifikasi bengkel standar GMP.

1621246316319_0.jpg_w720
1621246665495_0.jpg_w720

Naha Pilih Kami

Kalayan kakuatan bisnis na anu padet, téknologi beternak anu saé, panilitian ilmiah anu ketat sareng piara, Raja Dnarmsa salawasna nyayogikeun produk anu kualitas luhur, dipercaya sareng jasa ka konsumén. Éta parantos dijual ka langkung ti 60 nagara sareng daérah kalebet Amérika Serikat, Uni Éropa, Kanada, Rusia, Jepang, Koréa Kidul kalayan produk kualitasna saé. King Dnarmsa parantos janten salah sahiji éksportir utama produk spirulina di Cina, sareng éta ogé mangrupikeun salah sahiji pabrik panggedéna di industri anu sami.

Kaséhatan tina unggal aspek kualitas sareng transparansi nyaéta tina unggal kayakinan anu mantep. Raja Dnarmsa teras-terasan ngajaga haté awal usaha tuangeun supados sadayana séhat sareng bangga éta.