XDZ
XDZ-2
XDZ-3

produk

langkung >>

tentang Kami

Bv6VvDGKSfisoy014PQsfA

naon urang ngalakukeun

Fuqing King Dnarmsa Spirulina Co., Ltd. didirikeun taun 1995. Éta mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi terintegrasi sareng panilitian sareng pamekaran ilmiah, panilitian sareng pamekaran biotéhnologi mikroalgae, pertanian mikroalga, produk mikroalga pamrosésan jero sareng penjualan produk di bumi sareng luar negeri. King Dnarmsa ngagaduhan tujuh markas pembibitan kalayan legana 1 juta méter pasagi, Lembaga ganggang sareng produk ganggang - lokakarya pengolahan anu jero.

langkung >>
Diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Taros Kami
  • Health

    Kaséhatan

    Kaséhatan tina unggal aspek kualitas sareng transparansi nyaéta tina unggal kayakinan anu mantep. Raja Dnarmsa teras-terasan ngajaga haté awal usaha tuangeun supados sadayana séhat sareng bangga éta.

  • cultivation

    budidaya

    Peternakan kebon urang jauh ti daérah perkotaan. Teu aya industri beurat sareng tatanén di sakuriling kebon. Ku alatan éta, produk kami bébas tina péstisida, herbisida sareng racun anu sanés.

  • company

    parusahaan

    Salaku perusahaan teknologi tinggi, King Dnarmsa ngadegkeun luasna 7000 méter pasagi produk ganggang - lokakarya pengolahan jero di Kota Fuqing.

aplikasi

  • 1995

    Perusahaan urang didirikeun taun 1995.

  • 26

    26 taun pangalaman.

  • 60

    Langkung ti 60 nagara sareng daérah.

  • 1000000

    Luasna 1 juta méter pasagi.

wartos

Naon Mangpaat Nginum Suplemén Vitamin C Chlorella?

Naon Mangpaat Nginum Suplemén Vitamin C Chlorella? Chlorella mangrupikeun hal anu saé. Chlorella vitamin c Pikeun hiji, éta mangrupikeun suplemén anu alami, aman pisan, sareng éta parantos kabuktosan nyayogikeun seueur manpaat anu positip pikeun kaséhatan anjeun. Chlorella, anu asalna tina rumput laut Closte ...
langkung >>

Suplemén lengkep - Sunfood Chlorella

Suplemén Lengkep - Sél Tantang Chlorella Sunfood Ditantang (SCCs) mangrupikeun alternatif anu sanés, non-toksik pikeun limbah sélulér, olahan, sareng toksik racun sél. a ...
langkung >>